HSV de Meer Bootligplaats

Bootligplaats

    

  

Het bestuur van de vereniging behartigt de belangen van de leden en probeert de sportvisserij te bevorderen voor de leden, bijvoorbeeld door het aanleggen en het onderhouden van een bootligplaats.

De bootligplaats van HSV De meer heeft ruimte voor 45 boten.

Klik hier voor het reglement voor de botenbezitter van HSV De Meer.

Alleen voor leden HSV De Meer

Om in aanmerking te komen voor een bootligplaats, moet u lid zijn van (en lid blijven bij) de visvereniging. De bootligplaats is gekoppeld aan uw lidmaatschap van de visvereniging. Als u uw lidmaatschap van de visvereniging opzegt, zegt u daarmee ook uw bootligplaats op.

De bootligplaats wordt niet door de vereniging (commercieel) geëxploiteerd. Hetzelfde geldt voor de boten. De visvereniging verhuurt geen boten.
De boten die momenteel aan de bootligplaats liggen, zijn particulier eigendom van de leden.
Het huren van een bootligplaats is alleen toegestaan voor leden van de visvereniging. Leden mogen tegen een klein tarief een bootligplaats huren.

Wilt u lid worden van Hengelsportvereniging De Meer? U kunt lid worden en direct uw VISpas online bestellen via deze link.

Beschikbare plaatsen

Benieuwd of er een ligplaats beschikbaar is voor u?
Neem contact op met ons.

Algemene plaatselijke verordening

Het varen met boten is alleen toegestaan wanneer dit gebeurt conform de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente ‘s-Hertogenbosch (Artikel 5:24 – Varen op openbaar water). Het is verboden met vaartuigen aangedreven door een motor te varen op het Engelermeer. Het verbod geldt niet voor vaartuigen aangedreven door een elektromotor met een maximumvermogen van 60 ampère per pond (Lbs) stuwkracht en een maximumsnelheid van 6 km per uur.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met het contactformulier.