HSV de Meer Petitie Veilig Engelermeer

Petitie Veilig Engelermeer

Net als onze vissers ondervinden ook andere bezoekers van het Engelermeer bij de regelmaat overlast of voelen zich onveilig op of rond het Engelermeer.
Dit hebben wij in het verleden regelmatig aangekaart bij de Gemeente, maar zonder noemenswaardig succes.
Voor ons werd een dieptepunt bereikt toen één van onze controleurs op het Engelermeer is belaagd en fysiek is aangevallen.

Enige tijd geleden is er in Engelen een burgerinitiatief opgestart. Zij willen nu een petitie aan de Gemeente ‘s-Hertogenbosch aanbieden.
Hieronder volgt de tekst van de petitie met een link waar de petitie getekend kan worden.

Beste mensen. Vanuit het burgerinitiatief Veilig Engelermeer is het tijd voor de volgende stap: een petitie aanbieden aan de gemeente om de onveiligheid rondom het Engelermeer op de politieke agenda te krijgen. Er is al jarenlang grote overlast in de vorm van openbare seksuele handelingen, grensoverschrijdend gedrag, cruisen, drugshandel, parkeeroverlast en de hiermee gepaarde sociale onveiligheid, natuurschade én vervuiling. We hebben jullie hulp hierbij hard nodig! Wil je alsjeblieft je handtekening zetten om ons initiatief te ondersteunen? Dan kunnen we de petitie aanbieden aan de gemeenteraad, want vanaf 500 handtekeningen moet deze kwestie op de agenda van de gemeenteraad gezet worden. Uiteraard kun je ervoor kiezen dat je handtekening niet openbaar gepubliceerd wordt, als je dit niet wilt ivm privacy. Alvast heel erg bedankt!

Burgerinitiatief Veilig Engelermeer

https://www.petities.com/veilig_engelermeer